Verwarmingsinstallateur Leuven

Verwarmingsinstallateur tegen een bekende prijs, maak een afspraak in 3 klikken. > Vlaams-Brabant > Leuven

Prijzen vooraf bekend

Afspraken 100% online maken

All inclusive, zelfs verplaatsing

Geen avond of weekend toeslag

Hebt u in Leuven een verwarmingsinstallateur nodig?

Net als in de rest van Vlaanderen is het ook in Leuven vaak moeilijk om een gespecialiseerd verwarmingsinstallateur te vinden. De laatste jaren vond er immers een grote evolutie plaats in de techniek van verwarmingssystemen. Wegens de dreiging van een rampzalige klimaatverandering moet de uitstoot van koolstofdioxide in heel de wereld drastisch naar omlaag. De klassieke centrale verwarming met stookolie of gas als brandstof, moet plaatsmaken voor milieuvriendelijke en duurzame systemen met warmtepompen of zonneboilers. Voor de installatie en het onderhoud hiervan moet u een beroep doen op een bekwaam technicus. Welk soort verwarming u in uw huis in Leuven ook hebt, Belfix stelt u de meest geschikte verwarmingsinstallateurs voor!

Een verwarmingsinstallateur voor herstelling en onderhoud

Hoewel systemen met warmtepompen en zonneboilers volop in opkomst zijn, staat er in de meeste woningen nog een centrale verwarming op stookolie of aardgas. Overal in Vlaanderen, dus ook in Leuven en omgeving, is een jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoudsbeurt van een stookolie- resp. gasbrander wettelijk verplicht. Dit onderhoud moet gebeuren door een gecertificeerd verwarmingsinstallateur. Ook voor milieuvriendelijke systemen met warmtepomp of zonneboiler wordt een tweejaarlijkse controle ten zeerste aanbevolen. Met een regelmatig nazicht van uw verwarmingsinstallatie voorkomt u hinderlijke defecten en mag u rekenen op een optimale, energiezuinige werking. Niets is immers zo lastig als een panne van de centrale verwarming op een ijskoude winterdag! Met de hulp van Belfix vindt u gegarandeerd de meest ervaren verwarmingsinstallateur voor onderhoud of herstelling van uw systeem.

Een nieuwe verwarming in nieuwbouw of in een bestaande woning

Als u al tientallen jaren met dezelfde stookolie- of gasbrander uw huis in Leuven verwarmt, wordt het waarschijnlijk hoog tijd om aan een nieuw verwarmingssysteem te denken. Zowel voor nieuwbouw als voor bestaande woningen valt de keuze al snel op een modern warmtepompsysteem of een systeem met zonneboiler. De installatie, afregeling en het onderhoud hiervan laat u het best over aan een gespecialiseerd verwarmingsinstallateur, die u werd aanbevolen door Belfix. Als u een beroep doet op een goed opgeleid en ervaren technicus, mag u er zeker van zijn dat uw nieuwe verwarming perfect wordt geplaatst en afgeregeld. Uw installatie zal zo nog heel veel jaren op een duurzame manier voor een aangename temperatuur zorgen in uw huis.

Belfix, het platform waar u betaalbare en vakbekwame technici vindt

Of u nu in Leuven, Wijgmaal, Heverlee, Wilsele of waar dan ook in Vlaanderen woont, Belfix brengt u in contact met vakbekwame én betaalbare verwarmingsinstallateurs. De vakmensen die wij u voorstellen zijn niet bij ons in dienst, maar werken volledig onafhankelijk op zelfstandige basis. Op uw vraag sturen zij u een heldere offerte waarin alle materialen, onderdelen, werkuren en verplaatsingskosten zijn inbegrepen. Wilt u snel en zonder veel gedoe een afspraak vastleggen voor de uitvoering van uw opdracht in Leuven en omgeving? Dat gebeurt heel eenvoudig online, waarbij uw opdracht onmiddellijk wordt ingepland in de agenda van de gekozen technicus. Bent u in de regio Leuven op zoek naar een gespecialiseerd en voordelig verwarmingsinstallateur? Aarzel niet om contact op te nemen met Belfix!

De top 5 beste verwarmingsinstallateurs in leuven:

Onderneming
Adres
Beoordeling
Abroudi, M'Hamed
3 Sint-Maartensdal 3000 Leuven
U heeft al op deze onderneming gestemd
Bedankt voor je stem
Belvay Sanitair
47 Engels Plein 3000 Leuven
U heeft al op deze onderneming gestemd
Bedankt voor je stem
Pidmaliski, Ioan
77 Maria-Theresiastraat 3000 Leuven
U heeft al op deze onderneming gestemd
Bedankt voor je stem
Feyaerts, Jesse
8 Overlo 3000 Leuven
U heeft al op deze onderneming gestemd
Bedankt voor je stem
Maeva Projects
275 Riddersstraat 3000 Leuven
U heeft al op deze onderneming gestemd
Bedankt voor je stem